Obavijest o otkazivanju Outdoor Podgora

Poštovani partneri manifestacije, sudionici i ljubitelji outdoor događanja,

S obzirom na pandemiju tzv. coronavirusa, mnoge europske zemlje pa tako i Hrvatska, uvode ograničenja u kretanju ljudi odnosno organizaciji događanja i skupova. S obzirom na trenutačne okolnosti i činjenice da se Outdoor Podgora, zbog sigurnosnih i protuepidemijskih mjera, neće moći održati u planiranom obujmu, organizatori manifestacije, brend Trail  – Full Cycling Experience i Turistička zajednica općine Podgora, odlučili su ju otkazati.

Povrat za startnine kupljene online, bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja, su skladu s uvjetima poslovanja sustava entrio.hr.

Smisao sporta i aktivnog života, pa time i sportsko-rekreativnih manifestacija, je da povezuju, zabave i potiču ljude na solidarnost i suradnju. Manifestacija Outdoor Podgora zamišljena je upravo da svojim sadržajem, sportskim izazovima, bogatim i raznolikim popratnim programom te povoljnom ponudom smještaja, na produženi sunčani prvomajski vikend, u Podgoru privuče što veći broj natjecatelja, ali i njihovih prijatelja i članova obitelji. Mi smo i dalje posvećeni organizaciji manifestacije Outdoor Podgora te ćemo, kada okolnosti to budu dozvoljavale, pronaći novi datum njezinog održavanja.

Pratite našu web stranicu www.outdoor-podgora.com odnosno Facebook stranicu Trail – Full Cycling Experience za sve vijesti i nove informacije.

O nama

Trail - Full Cycling Experience je brand posvećen osmišljavanju i razvoju cikloturističkih i outdoor turističkih destinacija, proizvoda i manifestacija.

Adresa

Sjedište:
SPOT d.o.o.Jalkovečka 11642000 Varaždin
Ured:
Trg bana Jelačića 442000 Varaždin

Kontakt

Outdoor Podgora © 2021.