Outdoor Podgora 2021 – od 30.4. do 2.5.!

Nakon nesretne 2020. u kojoj smo morali otkazati premijerno izdanje Outdoor Podgore, u 2021. ulazimo puni optimizma. S ponosom objavljujemo da će se premijera jedinstvenog sportsko-rekreativnog festivala Outdoor Podgora (vol.2) održati na prvomajski vikend 2021., točnije od 30. travnja do 2. svibnja. Naravno, kako bi ispravili kozmičku nepravdu, odlučili smo ovo, ponovljeno premijerno izdanje Outdoor Podgore učiniti još zanimljivijim i raskošnijim nego je ono trebalo biti u 2020.

I dalje se vozi biciklistički Gran Fondo, i dalje smo pripremili čak dvije trase Trail trkačkih utrka, i dalje se sva natjecanja organiziraju na profesionalnoj sportskoj razini, uz elektroničko mjerenje vremena, feed zone i sve ostalo što prati “prave” sportske događaje. I dalje ćemo ponuditi zanimljiv popratni program kako bi u toplom vikendu uživali ne samo natjecatelji već i njihove obitelji ili prijatelji. I dalje nudimo ULTRA povoljne pakete smještaja. Novost je to što, uz bicikliranje i trčanje nudimo i Sea Kayak race, sve popularniji sport i to čak u tri duljine veslačke trase, uključujući i utrku za djecu (10+) odnosno i mlađe klince u pratnji odrasle osobe.

Prodaja Earlybird ulaznica po posebno povoljnim cijenama kreće uskoro, a vi si spremite datume, pripremite opremu i u novu sezonu uđite u zdravoj atmosferi Outdoor Podgore!

 

O nama

Trail - Full Cycling Experience je brand posvećen osmišljavanju i razvoju cikloturističkih i outdoor turističkih destinacija, proizvoda i manifestacija.

Adresa

Sjedište:
SPOT d.o.o.Jalkovečka 11642000 Varaždin
Ured:
Trg bana Jelačića 442000 Varaždin

Kontakt

Outdoor Podgora © 2021.