Gran Fondo

Dužina – 101.5 km

Ukupno uspona – 1604 m

Podgora Outdoor Gran Fondo idealna je prilika za potpuno proljetno razbuđivanje. Predivna destinacija, izazovna trasa, plavetnilo mora i surova ljepota Biokova pružaju nesvakidašnji i jedinstveni biciklistički doživljaj.

Trasa Podgora Outodoor Gran Fonda osmišljena je na način da spoji najbolje što destinacija pruža. Start i cilj nalaze se u samom središtu Podgore, jednog od najljepših mjesta Makarske rivijere, a zatvorena vožnja odvijat će se kroz samo mjesto sve do izlaska na magistralnu cestu D8.

Utrka će se nakon toga kretati u pravcu sjeverozapada, prateći liniju obale duž Makarske rivijere da bi se od morskih vidika odvojila kod Brela, gdje se nalazi i prvi značajniji uspon, te krenula prema Biokovu. Gran Fondo potom slijedi trasu kroz sjeverne padine Biokova prema Zagvozdu gdje se nalazi drugi dok je treći na redu kod Kozica nakon čega slijedi spektakularni spust prema cilju u Podgori s nezaboravnim pogledom na Jadransko more.

Staza je ukupne dužina 101,5 km, s ukupnim usponom od +/-1604 metara, profesionalno organiziranim elektroničkim mjerenjem vremena, feed zonama, označenom i djelomično za promet zatvorenom stazom.

 

O nama

Trail - Full Cycling Experience je brand posvećen osmišljavanju i razvoju cikloturističkih i outdoor turističkih destinacija, proizvoda i manifestacija.

Adresa

Sjedište:
SPOT d.o.o.Jalkovečka 11642000 Varaždin
Ured:
Trg bana Jelačića 442000 Varaždin

Kontakt

Outdoor Podgora © 2021.