Podgora, ali i cijelo područje Makarske rivijere te zaleđa Bikova ima veliki potencijal za razvoj sportsko-turističkih sadržaja, prije svega cikloturizma, ali i drugih komplementarnih outdoor aktivnosti koje traže dramatične pejzaže, očuvanu prirodu, raznolikost, dostupnost te bogatu ponudu usluga i smještaja.

Upravo sa željom da se Podgora pozicionira i kao sportsko-turistička destinacija su Turistička zajednica općine Podgora i Trail – Full Cycling Experience, brend specijaliziran za razvoj inovativnih oblika turizma stvorili Outdoor Podgora – vikend manifestaciju usmjerenu na rastuće europsko tržište aktivnog turizma. Aktivni turisti u stalnoj su potrazi za novim destinacijama i uzbudljivim utrkama i sadržajima, a Podgora sa svim svojim resursima, pruža upravo to.

Outdoor Podgora je osmišljen kako bi privukao natjecatelje, ali i članove njihovih obitelji i prijatelje koji će prvi „topli“ produženi vikend u godini, zahvaljujući zanimljivom i raznolikom programu te povoljnim paketima smještaja, odlučiti provesti u zabavi i odmoru.

O nama

Trail - Full Cycling Experience je brand posvećen osmišljavanju i razvoju cikloturističkih i outdoor turističkih destinacija, proizvoda i manifestacija.

Adresa

Sjedište:
SPOT d.o.o.Jalkovečka 11642000 Varaždin
Ured:
Trg bana Jelačića 442000 Varaždin

Kontakt

Outdoor Podgora © 2020.