Podgora je turističko mjesto smješteno na južnom dijelu Makarske rivijere, jedne od najljepših turističkih regija na Jadranu. Vizurom Podgore dominira planina Biokovo s impozantnim vrhom Sv. Jure, a upravo kontrast planine i mora stvara jedinstveni pejzaž, koji ui kombinaciji s ugodnom klimom kroz veći dio godine te bogatim kulturnim i gastronomskim nasljeđem ovaj dio Jadrana čini omiljenim odredištem za odmor brojnim gostima iz cijele Europe.

Turistička ponuda Podgore zasniva se na kristalno čistom moru, kilometrima predivnih šljunčanih plaža, gastronomskoj i kulturnoj ponudi, ali i povoljnoj lokaciji koja turistima omogućava istraživanje okolnih destinacija, poput Biokova, ostatka Makarske rivijere, Vrgorca, Imotskog ili Doline Neretve odnosno obližnjih srednjodalmatinskih otoka Hvara ili Brača.

Podgora se, zahvaljujući svojem položaju, klimi i turističkoj infrastrukturi ubrzano razvija u inovativnu destinaciju aktivnog turizma, a Outdoor Podgora je idealna prilika da otkrijete sve ljepote i potencijale ovog jedinstvenog mjesta.

O nama

Trail - Full Cycling Experience je brand posvećen osmišljavanju i razvoju cikloturističkih i outdoor turističkih destinacija, proizvoda i manifestacija.

Adresa

Sjedište:
SPOT d.o.o.Jalkovečka 11642000 Varaždin
Ured:
Trg bana Jelačića 442000 Varaždin

Kontakt

Outdoor Podgora © 2021.