Ponuda smještaja

Outdoor Podgora nudi posebne pakete noćenja na bazi polupansiona za sve sudionike manifestacije, njihove obitelji i prijatelje. Cijelog vikenda, počevši od četvrtka 30. travnja, a završno s nedjeljom 3. svibnja, brojni ponuđači privatnog smještaja te Hotel Sirena nude svoje usluge po posebnim promotivnim cijenama. Prilikom slanja upita i rezervacije potrebno je samo napomenuti ključnu riječ “OUTDOOR PODGORA”.

Privatni smještaj

Ponuđači privatnog smještaja jamče posebnu promotivnu cijenu noćenja s polupansionom po osobi od 200,00 kn. Za upite o smještaju i rezervacije obratite se jednoj od partnerskih agencija i napomenite ključnu riječ “OUTDOOR PODGORA”.

Hotelski smještaj

Hotel Sirena pripremio je posebne promotivne cijene noćenja s polupansionom sa posjetitelje manifestacije Outdoor Podgora. Za sve informacije i rezervacije, obratite se izravno hotelskoj kući i napomenite ključnu riječ “OUTDOOR PODGORA”.

O nama

Trail - Full Cycling Experience je brand posvećen osmišljavanju i razvoju cikloturističkih i outdoor turističkih destinacija, proizvoda i manifestacija.

Adresa

Sjedište:
SPOT d.o.o.Jalkovečka 11642000 Varaždin
Ured:
Trg bana Jelačića 442000 Varaždin

Kontakt

Outdoor Podgora © 2020.