Sea Kayak Race

Smještena na spoju Biokova i mora, Podgora je idealno mjesto za uzbudljivu utrku morskim kajacima. Outdoor Podgora Sea Kayak race vam, uz priliku za odmjeravanje snaga s drugim ljubiteljima ovog sve popularnijeg sporta, pruža mogućnost da najljepši dio Makarske rivijere vidite s „prave“, morske strane.

Natjecatelji se mogu odlučiti između dulje (3000 m) i kraće (1500 m) trase, a pripremili smo i posebnu dječju odnosno obiteljsku utrko duljine 1000 m.

Sea Kayak Race zapravo su tri utrke, namijenjene različitim tipovima veslača, a sve kreću iz samog srca Podgore, s plaže ispred hotela Medora.

Sve se utrke veslat će se oko kontrolnih točki postavljenih u trokut, a, ovisno o odabranoj dužini, razlikuju se samo u broju krugova koje potrebno obići za uspješan završetak. Dječja/obiteljska utrka namijenjena je djeci starijoj od 10 godina odnosno roditeljima s mlađom djecom.

Za potpunu sigurnost na moru brinut će se HGSS, a za natjecatelje bez (odgovarajućeg) kajaka pripremili smo mogućnost njihovog najma.

Detaljna pravila Sea kayak race utrke biti će objavljena uskoro.

O nama

Trail - Full Cycling Experience je brand posvećen osmišljavanju i razvoju cikloturističkih i outdoor turističkih destinacija, proizvoda i manifestacija.

Adresa

Sjedište:
SPOT d.o.o.Jalkovečka 11642000 Varaždin
Ured:
Trg bana Jelačića 442000 Varaždin

Kontakt

Outdoor Podgora © 2021.