Sea Kayak Race

Smještena na spoju Biokova i mora, Podgora je idealno mjesto za uzbudljivu utrku morskim kajacima. Outdoor Podgora Sea Kayak race vam, uz priliku za odmjeravanje snaga s drugim ljubiteljima ovog sve popularnijeg sporta, pruža mogućnost da najljepši dio Makarske rivijere vidite s „prave“, morske strane.

Natjecatelji se mogu odlučiti između glavne utrke na 3000 m i family utrke na 1500 m. Ove dvije utrke osim u duljini razlikuju se i u tipu kajaka te dobnim granicama, pa je tako glavna utrka na 3000 m namijenjena kajakašima jednosjedima starijima od 18 godina, dok je family utrka na 1500 m namijenjena kajakašima u dvosjedima od kojih jedna osoba treba biti starija od 18 godina, a druga mlađa od 18 godina.

Čitava manifestacija održava se u samom srcu Podgore, a starta se s plaže ispred hotela Medora.

Sve utrke veslat će se oko kontrolnih točki postavljenih u trokut, a ovisno o odabranoj dužini, razlikuju se samo u broju krugova koje je potrebno obići za uspješan završetak.

Za potpunu sigurnost na moru brinut će se HGSS, a za natjecatelje bez (odgovarajućeg) kajaka pripremili smo mogućnost njihovog najma.

Detaljna pravila Sea kayak race utrke biti će objavljena uskoro.

O nama

Trail - Full Cycling Experience je brand posvećen osmišljavanju i razvoju cikloturističkih i outdoor turističkih destinacija, proizvoda i manifestacija.

Adresa

Sjedište:
SPOT d.o.o.Jalkovečka 11642000 Varaždin
Ured:
Trg bana Jelačića 442000 Varaždin

Kontakt

Outdoor Podgora © 2021.