Trail Run

Kraća: 12,6 km  +/- 381 m

Duža: 21,8 km +/- 948 m

Outdoor Podgora donosi dvije zanimljive i uzbudljive trkačke rute koje će natjecatelje iz samog središta Podgore podignuti na obronke Biokova pružajući im jedinstvenu kombinaciju sportskog izazova i nezaboravnih planinskih i morskih vizura.  Za trkače smo osmislili dvije staze: kraću od 12.6 kilometara i visinskom razlikom od 381 metar te dužu od 21.8 kilometara i visinskom razlikom od 948 metara. Obje utrke biti će realizirane na profesionalnoj razini s elektroničkim mjerenjem vremena, feed zonama, osiguranom medicinskom skrbi te svim ostalim uslugama potrebnim za punu užitak, zabavu i najbolje moguće rezultate.

Obje trasirane su na način da maksimalno iskoriste sve pejzažne prednosti koje im pruža lokacija Podgore i obronci Biokova iznad nje, a osmišljene su tako da privuku najširu moguću trkačku populaciju nudeći im izbor između različitih duljina, ali i zahtjevnosti koje su standarde u svijetu Trail trčanja.

Duža staza:

 

Kraća staza:


Pratite našu web ili Facebook stranicu za detaljnije informacije koje uskoro stižu. Rute su podložne manjim promjenama.

O nama

Trail - Full Cycling Experience je brand posvećen osmišljavanju i razvoju cikloturističkih i outdoor turističkih destinacija, proizvoda i manifestacija.

Adresa

Sjedište:
SPOT d.o.o.Jalkovečka 11642000 Varaždin
Ured:
Trg bana Jelačića 442000 Varaždin

Kontakt

Outdoor Podgora © 2021.